Singlereizen Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een ideale bestemming voor alleenreizende singles die op zoek zijn naar een gezellige groepsreis waarbij je unieke plekken bezoekt. De groepsreizen die georganiseerd worden zijn weliswaar geen specifieke singlereizen Verenigde Staten, maar worden in de praktijk wel vrijwel uitsluitend door alleenreizenden geboekt.

Singlereis of groepsreis Verenigde Staten?

De USA leent zich perfect voor een groepsvakantie. Het samen beleven van een indrukwekkend continent als de VS zorgt voor een onvergetelijk avontuur. Belangrijker nog dan de vraag of het een singlereis is, is of de reizigers een beetje overeenkomen. Daarbij is niet alleen leeftijd (maar ook wel), maar ook gelijkgestemdheid erg belangrijk.

Een groepsvakantie kan een goede toevoeging zijn en als je altijd al eens A...

Read More Reisvergelijkingen Nieuws

Jongerenreis

Een jongerenreis is absoluut niet saai en kan je samen met je eigen vrienden boeken of juist alleen om andere jongeren te ontmoeten. Onze groepen zijn zeer veelzijdig en bestaan uit zowel groepjes als singles die alleen reizen. Wil je echt met alleen singles op reis? Dat is ook geen enkel probleem want wij bieden verschillende jongeren rondreizen aan. Je kan een rondreis boeken vol met actie, fun en cultuur. Bijna elke dag zit bomvol met activiteiten waardoor je geen moment hoeft te vervelen. Uiteraard is er ook ruimte om zelf activiteiten te ondernemen. Tijdens een jongerenreis kan je nieuwe vriendschappen sluiten en samen eropuit gaan. Ondanks dat je samen op reis gaat is er altijd veel ruimte voor vrije tijd waarin je zelf dingen kan ontdekken.

Jongeren rondreis met enthousiaste begelei...

Read More Reisvergelijkingen Nieuws