Shuttle of valet parking bij Schiphol, wat kies jij?

Het is vakantietijd en je bent een leuke trip met je familie aan het plannen. Dat betekent dat je op een hoop dingen moet letten voordat je kunt vertrekken. Iets dat misschien niet helemaal aan de top van je lijst staat, maar toch heel belangrijk is, is waar je je auto gaat parkeren. Gelukkig biedt Schiphol genoeg parkeerplaatsen aan. Er zijn services zoals Valet parking en Shuttle parking die je zou kunnen gebruiken. Beide zijn anders en hebben hun voor- en nadelen. Welke optie past het beste bij jou? Laten we kijken wat ze te bieden hebben.

 

  • Valet Parking Schiphol

Het leuke van Valet parking is dat jij je auto niet zelf hoeft te parkeren. Je maakt enkele dagen van tevoren een afspraak online. Op de dag van vertrek rij je je auto naar Schiphol toe. Daar zal een chauffeur je opwachten om je auto van je over te nemen. Je handigt je sleutel over, haalt je bagage uit de auto en loopt het vertrekhal binnen. De chauffeur rijdt je auto dan naar het parkeerplaats en parkeert je auto voor je.

Het is dus een heel handige valet parking service, maar het is best duur en je ziet niet waar je auto geparkeerd staat.

 

  • Shuttle Parking Schiphol

Bij Shuttle Parking moet je wel zelf je auto parkeren. Je maakt eerst een afspraak met een garage. De dag dat je op reis gaat, rij je je auto naar het desbetreffende garage toe en parkeert het daar. Je gaat dan naar de receptie om alle gegevens nog een keertje door te nemen. Daarna wordt je met je bagage geholpen en wordt je met een Shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Je ziet dus dat dit best wat moeite kost, maar het is goedkoper dan Valet Parking en je weet precies waar je auto geparkeerd staat.

 

Wat lijkt jou het beste keuze? Valet Parking waar je tijd en moeite kunt besparen of Shuttle parking waar je goedkoper uitkomt en precies weet waar je auto de komende weken zal blijven?

Reisvergelijkingen Nieuws