Singlereizen Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een ideale bestemming voor alleenreizende singles die op zoek zijn naar een gezellige groepsreis waarbij je unieke plekken bezoekt. De groepsreizen die georganiseerd worden zijn weliswaar geen specifieke singlereizen Verenigde Staten, maar worden in de praktijk wel vrijwel uitsluitend door alleenreizenden geboekt.

Singlereis of groepsreis Verenigde Staten?

De USA leent zich perfect voor een groepsvakantie. Het samen beleven van een indrukwekkend continent als de VS zorgt voor een onvergetelijk avontuur. Belangrijker nog dan de vraag of het een singlereis is, is of de reizigers een beetje overeenkomen. Daarbij is niet alleen leeftijd (maar ook wel), maar ook gelijkgestemdheid erg belangrijk.

Een groepsvakantie kan een goede toevoeging zijn en als je altijd al eens Amerika hebt willen bezoeken, maar geen reisgenoot hebt die dezelfde reis wil maken, zijn de singlereizen zeker een optie. Deze singlereizen zijn trouwens totaal niet bedoeld als plek waar mensen op zoek zijn naar een relatie, het is “gewoon” een vakantie die toevallig door veel alleenreizende mensen wordt geboekt.

Canada en het Noorden van Amerika – singlereis

Deze groepsreis is in totaal 14 dagen lang en is een echte natuurvakantie voor mensen die gek zijn op het beleven van de natuur. Mensen die deze groepsreis boeken zijn vaak mensen die houden van fotografie, natuur en het ervaren van een land. De rondreis Amerika begint en eindigt in het Canadese Calgary. Vanuit Calgary worden eerst twee Canadese Nationale Parken bezocht: Banff en Jasper National Park. Deze twee nationale parken staan bekend om de bergen en de natuur. Onderweg kun je uiteenlopende dieren zien, waarbij beren natuurlijk op ieders verlanglijstje staan. Onderweg komen we langs het grote Columbia Icefield.

Vanuit Canada trekken we vervolgens de grens over naar de Verenigde Staten. Tijdens deze singelreis bezoeken we nog het Craters of the Moon park, maar ook bekende Nationale Parken zoals de indrukwekkende Grand Tetons en het ongelovelijke Yellowstone National Park.

Tijdens deze rondreis kom je soms 100 kilometer geen tankstation tegen. Deze rondreis is dus ideaal  voor mensen die heel veel natuur willen zien en beleven. Het Sawtooth National forest dat we tegen het einde van de rondreis bezoeken is weliswaar minder bekend dan toeristen-trekkers als Yellowstone, maar is een enorm mooie omgeving om wandelingen te maken en om te bezoeken.

Voor wie een echte groepsreis wil beleven die voor 90% door singles wordt geboekt is het een enorme aanrader.

Of: singlereizen Californie

Een tweede optie voor een singlereis naar Amerika is een rondreis door Californie. Hierbij bezoek je niet alleen de meest mooie nationale parken zoals het Sequoia Forest en Yosemite National Park, maar bezoek je ook indrukwekkende steden als San Francisco en Los Angeles die je vooral van TV kent. Een onvergetelijke groepsreis voor iedereen die wel eens iets anders wil dan een strandvakantie.

Reisvergelijkingen Nieuws