Camping de Vijverhof

Camping de Vijverhof in de Betuwe is een vrolijke boerderijcamping met een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Je kunt op de camping staan met je tentje of een caravan, of gebruik maken van een van de vele stacaravans. Ook is het mogelijk om een gezellige houten blokhut te huren of een vakantiehuis. Camping de Vijverhof biedt het allemaal en scoort daarbij ook altijd hoog bij diverse vakantie recensies! Camping de Vijverhof is leuk voor gezinnen, maar ook voor een individu of een stelletje.

Kamperen bij Camping de Vijverhof

Wil jij heerlijk kamperen in eigen land? Met de caravan of de tent op pad gaan en eindigen op een vrolijke boerderijcamping? Dan is Camping de Vijverhof enorm geschikt voor jou! Op de camping van de Vijverhof vind je 25 staanplaatsen die geschikt zijn voor tenten of caravans. Deze staanplaatsen zijn helemaal voorzien van tegelplateau’s, zodat jij jouw caravan gemakkelijk waterpas kunt zetten. Ook heb je toegang tot 4kWh aan elektra per dag en kun je gebruik maken van een vuilwaterafvoer en een waterkraan. Hiermee zorgt Camping de Vijverhof ervoor dat jij de best mogelijke camping ervaring hebt en je snel en eenvoudig je kampeergerei op kunt zetten.

Op de camping vind je een uitgebreide recreatieruimte met een tafeltennistafel, een pooltafel, voetbaltafel en een speel- en leeshoek. Kortom, genoeg vertier voor de jongste en de oudere bezoekers. Daarnaast vind je op Camping de Vijverhof een uitgebreide sanitaire voorziening waar zowel de afwas kan worden gedaan als gedoucht en getoiletteerd. Je bent van alle gemakken voorzien op Camping de Vijverhof.

Aankomen op de camping kan van maandag tot en met zaterdag na 13:30 uur.

Logeren in een vakantiehuis

Ben jij een fan van kamperen en een kampeerboerderij, maar wil je ’s avonds wel heerlijk in een huis slapen met alle bijbehorende voorzieningen? Dan biedt Camping de Vijverhof hiervoor een zeer aantrekkelijk vakantiehuis! Het huis staat op de camping, waardoor jij wel het vakantiegevoel mee pakt. Je kunt gebruik maken van de voorzieningen van de camping en meedoen met de verscheidene activiteiten. Toch kun jij ’s avonds heerlijk in een eigen douche douchen en heb je een eigen achtertuin. Hiermee kun je, wanneer nodig, genieten van de rust en de privacy, maar kun je ook genieten van de drukte en gezelligheid van een camping.

Activiteiten bij de camping

Ook kun je bij Camping genieten van uitgebreide activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er huifkartochten, spannende droppings en kun je kiezen om mee te doen aan een prachtige avondzang op zondagavond. Vooral in de zomermaanden kom je bij Camping niets tekort! Het staat dan bol van de kinderactiviteiten, van knutselen, tot spelletjes spelen, een zeskamp en pannenkoeken bakken. Ook volwassenen kunnen meedoen of zelf een ronde door de prachtige omgeving fietsen. Hierbij fiets je door diverse mooie bossen, uitgestrekte landschappen en nog veel meer!

Reisvergelijkingen Nieuws